Geanina Ilies, prezentatoarea Observatorului de Weekend, pleaca de la Antena 1: "Am nevoie de un restart"

Geanina Ilies si-a anuntat pe Facebook plecarea de la pupitrul Observatorului de Weekend, pe care il prezenta alaturi de Daniel Osmanovici. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.

acum 93 luni (8 Aug 2016)

Geanina Ilies si-a anuntat pe Facebook plecarea de la pupitrul Observatorului de Weekend, pe care il prezenta alaturi de Daniel Osmanovici. Ilies urmeaza sa mai prezinte o editie a Observatorului de Weekend, dupa care pleaca.

Aceasta spune ca dupa un parcurs profesional care a modelat-o in jurnalista de astazi, acum, simte ca trebuie sa se concentreze pe proiectele personale, sa isi dea "restart" in proiectele de viata, dar si sa isi rezerve timp pentru copil si familie. Vedeta a mai spus ca va avea pauza de la televiziune in urmatoarea perioada si a confirmat ca au existat oferte si de la alte posturi TV.

"De aproximativ 10 ani lucrez in mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam in trustul Antena 1 cu emotii si totodata cu entuziasm pentru ca urma sa lucrez in echipa ce m-a modelat in jurnalistul care sunt astazi.

Am parcurs jurnale cu stiri placute si totodata mai putin placute, live-uri in cadrul Observatorului, editii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieti.

Iata ca a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la pupitrul Observatorului si sa ma concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.

In urmatoarele cateva luni voi lua o mica pauza in ceea ce priveste televiziunea, timp in care imi voi pune la punct proiectele pe care imi doresc sa le lansez din toamna.

In ceea ce priveste propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoana publica, da, au fost, dar in momentul de fata nu exista nicio concretizare.

Multumesc publicului telespecta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro