Gata cu noptile intrerupte de drumurile necontenite la baie

Gata cu noptile intrerupte de drumurile necontenite la baie

Extrem de important de stiut este si faptul ca semintele de dovleac sunt eficiente nu numai in prevenirea si tratarea adenomului de prostata, ci inclusiv a cancerului de prostata.

acum 116 luni (3 Nov 2014)

PhysioProstat isi bazeaza efectele benefice pe extractul de seminte de dovleac.

Semintele de dovleac reprezinta cel mai cunoscut remediu popular impotriva afectiunilor de prostata. Extrem de important de stiut este si faptul ca semintele de dovleac sunt eficiente nu numai in prevenirea si tratarea adenomului de prostata, ci inclusiv a cancerului de prostata.

Cercetari recente au pus in evidenta faptul ca aparitia adenomului de prostata este cauzata de producerea de catre organism, in locul testosteronului, a unui hormon inrudit numit dihidrotestosteron, care stimuleaza cresterea in volum a prostatei.

S-a demonstrat ca semintele de dovleac, in special prin continutul lor bogat in zinc intervin si contracareaza acest dezechilibru hormonal. Este una dintre principalele cai de actiune ale semintelor de dovleac care au fost puse in evidenta de catre cercetatori.

In plus, spre deosebire de alte incercari similare, PhysioProstat nu contine amidon, coloranti, aromatizanti sau conservanti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro