"Gasiti-ne! Salvati-ne!" Strigatul de AJUTOR al copiilor sirieni care vor sa fie salvati din IADUL provocat de RAZBOI | GALERIE FOTO EMOTIONANTA

Cu popularitatea de care se bucura, in media, Pokemon Go, am decis sa publicam aceste imagini pentru a dezvalui cum sunt afectati, zi de zi, copiii sirienilor, victimele acestor vremuri conflictuale.

acum 50 luni (22 Jul 2016)

Publicatiile de stiri locale posteaza pe internet din ce in ce mai multe imagini cu copii sirieni care tin in maini fotografii cu indragitele personaje, lansand un apel de salvare catre toti utilizatorii jocului.

Imaginile emotionante infatiseaza copii, privind tristi in camera foto si tinand in maini foi pe care sunt desenate personajele jocului Pokemon Go.

Cei care au publicat aceste fotografii au declarat pentru The Independent ca este o campanie prin care isi doresc sa-i faca pe occidentali sa realizeze tragedia care a lovit Siria.

Cu popularitatea de care se bucura, in media, Pokemon Go, am decis sa publicam aceste imagini pentru a dezvalui cum sunt afectati, zi de zi, copiii sirienilor, victimele acestor vremuri conflictuale. (@RFS_mediaoffice) July 22, 2016

Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE.

+Bestiile jihadiste au UN NOU PLAN pentru a INVADA Europa. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro