Gardianul de la Poarta Alba care si-a incatusat bunicul si l-a bagat in portbagaj lucra de cinci ani in sistemul penitenciar

Gardianul de la Poarta Alba care si-a incatusat bunicul si l-a bagat in portbagaj lucra de cinci ani in sistemul penitenciar

Catalin Ene (28 ani) din Medgidia, agent de interventie la inchisoarea din judetul Constanta, a intrat vineri mascat in gospodaria bunicilor sai din Topalu. Batranul a fost dus la Spitalul de Urgenta Constanta, dar dupa efectuarea investigatiilor medicale, el a dorit sa plece acasa refuzand internarea, desi avea traumatisme pricinuite de loviturile primite in coaste si la cap.

acum 74 luni (11 Feb 2018)

Catalin Ene (28 ani) din Medgidia, agent de interventie la inchisoarea din judetul Constanta, a intrat vineri mascat in gospodaria bunicilor sai din Topalu.

Batranul a fost prins in curte, batut, incatusat si aruncat in portbagajul masinii lui Ene. I s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili daca starea in care se afla a fost cauzata de consumul de substante interzise - alcool si/sau droguri.

Dimineata, el se prezentase la serviciu, dar superiorii au decis sa-l trimita acasa pentru ca manifesta un comportament incoerent.

Familia afirma ca nu stie ce anume l-a facut pe tanarul de 28 ani sa actioneze astfel.

Batranul a fost dus la Spitalul de Urgenta Constanta, dar dupa efectuarea investigatiilor medicale, el a dorit sa plece acasa refuzand internarea, desi avea traumatisme pricinuite de loviturile primite in coaste si la cap.

Gardianul a fost arestat sambata pentru 30 zile de Judecatoria Harsova, pentru amenintari, lovire si alte violente, precum si lipsire de libertate.

Ene a cerut arestul la domiciliu, astfel ca a contestat masura incarcerarii, ce va fi judecata de o instanta superioara.

Catalin Ene lucra de 5 ani la Penitenciarul Poarta Alba. Tatal lui are un service la marginea Medgidiei, iar in zona rau-famata se stia de ani ca oricine incerca sa fure din atelierul familiei Ene era incatusat si predat astfel Politiei.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro