Garda de corp a lui Nicu Ceausescu rupe tacerea: "N-a iubit-o niciodata pe Nadia Comaneci"

Garda de corp a lui Nicu Ceausescu rupe tacerea:

Colonelul Dumitru Burlan, fosta garda de corp a lui Nicu Ceausescu, a facut dezvaluiri importante despre aceasta relatie. Vezi AICI ce cadou i-a facut ion Tiriac Soranei Carstea la Madrid Citeste neaparat o alta dezvaluire de senzatie din trecutul Nadiei Comaneci Povesti din intimitatea Nadiei: "Era si cu Nicu Ceausescu, si cu Stefan Banica Jr.

acum 39 luni (4 May 2017)

Colonelul Dumitru Burlan, fosta garda de corp a lui Nicu Ceausescu, a facut dezvaluiri importante despre aceasta relatie. "In perioada respectiva, cand Nicu si Nadia erau prieteni, cei doi au fost supravegheati zi de zi, pas cu pas. Nicu avea acces permanent in vila, se ducea acolo ori de cate ori voia sa se intalneasca cu Nadia. Se intalneau numai pentru o anumita treaba pe care nu pot sa o spun acum", a declarat fosta garda de corp a lui Nicu Ceausescu. Nadia a reusit sa treaca fraudulos granita la dispozitiile date de Nicu Ceausescu, in actiune fiind implicati si oameni ai Securitatii", a adaugat Dumitru Burlan, citat de ziarul "ring".

Vezi AICI ce cadou i-a facut ion Tiriac Soranei Carstea la Madrid

Citeste neaparat o alta dezvaluire de senzatie din trecutul Nadiei Comaneci Povesti din intimitatea Nadiei: "Era si cu Nicu Ceausescu, si cu Stefan Banica Jr. O suna Nicu si-i spunea: Garzile lui de corp l-au umplut de sange pe Banica!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro