Garana Jazz Festival, 20 de ani de muzica in munti

Garana Jazz Festival, 20 de ani de muzica in munti

De doua decenii incoace, in miez de iulie, zeci de mii de oameni se strang in Poiana Lupului, in Caras Severin, la invitatia unei familii de timisoreni care nu poate trai fara jazz La 7 iulie, incepe cel mai mare festival de jazz din aceasta parte de Europa, dar si singurul eveniment-fenomen so cial de la noi.

acum 49 luni (4 Jul 2016)

De doua decenii incoace, in miez de iulie, zeci de mii de oameni se strang in Poiana Lupului, in Caras Severin, la invitatia unei familii de timisoreni care nu poate trai fara jazz

La 7 iulie, incepe cel mai mare festival de jazz din aceasta parte de Europa, dar si singurul eveniment-fenomen so cial de la noi. In creierii muntilor banateni urmeaza cinci zile de muzica live cu cei mai mari si premiati artisti ai lumii. Organizatorii spun ca se va canta pe trei scene: in Poiana Lupului, la Hanul La Rascruce si in Biserica Catolica din satul Valiug.

FOTO:Acordeonistul finlandez Kimmo Pohjonen

Pe parcursul a cinci zile, publicul va avea parte de con certe cu Wojtek Mazolewski Quintet, Kari Ikonen Trio, Louis Sclavis Trio, Food, KTU, Kurt Rosenwinkel, Arild Andersen, Helge Lien, Nils Petter Molvaer, si multi altii. Regalul de jazz va culmina, in ultima zi de festival, cu prezenta legendarului Jack DeJohnette, unul dintre cei mai influenti muzicieni al lumii", arata Marius Giura, initiatorul si organizatorul festivalului. Citeste si:

+LACOMIA inumana a unor PATRONI si CORUPTIA din INSTITUTIILE statului au ... Discursul despre MAREA BRITANIE SI EUROPA, tinut de Margaret Thatcher, ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro