GALERIE FOTO Violeta Varga, inspectoarea Photoshop de la ISJ Arad, a demisionat: Ma hartuiti

Violeta Varga, noua inspectoare de la ISJ Arad a respins, intr-un interviu pentru PressOne, orice acuzatie ca nu ar fi avansat pe postul de amintit pe merit, ea confirmand ca are o relatie de 14 ani cu fratele Florentinei Horgea, actualul prefect de Arad. Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Scolar de Educatie Incluziva, iar in mai putin de o luna ajunge Inspector scolar pentru Management institutional si Educatie permanenta, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana.

acum 72 luni (26 Sep 2017)

UPDAT 14.00: Violeta Varga, inspectoarea scolara de la ISJ Arad ale carei poze modificate in Photoshop au devenit virale pe Internet, a demisionat din functie, in urma comentariilor din spatiul public. Cadrul didactic a mentionat ca a decis sa se retraga pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad. Violeta Varga a ocupat prin detasare in interesul invatamantului, pana la organizarea concursului, dar nu mai tarziu de sfarsitul anului scolar 2017 - 2018, postul vacant de inspector scolar pentru educatie permanenta. Violeta Varga a indeplinit conditiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME si a depus la secretariatul ISJ Arad CV si acord scris privind ocuparea functiei mentionate, conform Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de inspector scolar din inspectoratele scolare, aprobata prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.Ca urmare a articolelor aparute in presa, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis sa renunte la functia pentru care a fost numita", se arata in comunicatul celor de la ISJ Arad.

Violeta Varga, noua inspectoare de la ISJ Arad a respins, intr-un interviu pentru PressOne, orice acuzatie ca nu ar fi avansat pe postul de amintit pe merit, ea confirmand ca are o relatie de 14 ani cu fratele Florentinei Horgea, actualul prefect de Arad. Ba mai mult, Varga a mai adaugat ca partenerul ei nu isi doreste ca ea sa detina functii de conducere. Nu l-am facut public pentru ca eu nu sunt o persoana publica. Eu sunt un biet om care traiesc din munca de profesor (izbucneste in plans). Am terminat Colegiul Universitar Pedagogic, am terminat Facultatea de Psihopedagogie Speciala, am master in Educatie incluziva si Pedagogie integrata. Si am realizat la nivel de scoala o gramada de proiecte.

Intrebata de fotografiile pe care le posta pe con... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro