GALERIE FOTO & VIDEO. Milionarul roman Costel Comana a fost gasit mort in toaleta unui avion

Comana era urmarit in dosarul de dare de mita care a adus un prejudiciu de cinci milioane de euro companiei CFR Calatori si, implicit, statului roman. Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locala 8.01 (16.31, ora Romaniei) si a sosit la San Jose la ora locala 9.05 (18.05, ora Romaniei).

acum 112 luni (26 Feb 2015)

Jurnalistii de la ziarul Costa Rica Hoy spun ca barbatul s-ar fi sinucis din cauza problemelor pe care le-ar fi avut cu justitia si ca numele acestuia coincide cu cel al unuia dintre cei mai bogati romani, fugit din tara in urma problemelor cu justitia.

Comana era urmarit in dosarul de dare de mita care a adus un prejudiciu de cinci milioane de euro companiei CFR Calatori si, implicit, statului roman. Partenerul si asociatul sau, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile in acest caz, scriu ziaristii de la Biz Brasov. Ei mai sustin ca milionarul roman s-ar afla in Brazilia, in timp ce partenerul sau, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile in cazul subventiilor care au imbogatit compania Regiotrans. Potrivit "Top 300 Capital - Cei mai bogati romani", acestia ocupa locurile 178 si 179, avand fiecare o avere estimata la 30-32 de milioane de euro.

****

Un cetatean roman a fost gasit mort in toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricai, a anuntat compania columbiana Avianca, relateaza Mediafax.

"Avianica anunta cu regret ca un pasager roman a fost gasit mort la bordul zborului LR 697 operat miercuri de catre filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose", a anuntat compania columbiana intr-un comunicat.

Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locala 8.01 (16.31, ora Romaniei) si a sosit la San Jose la ora locala 9.05 (18.05, ora Romaniei). ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro