GALERIE FOTO & VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sistemul judiciar este fundamental pentru existenta statului de drept, iar garantarea independentei justitiei este una din prioritatile sale.

acum 113 luni (2 Feb 2015)

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sistemul judiciar este fundamental pentru existenta statului de drept, iar garantarea independentei justitiei este una din prioritatile sale. Legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept, a mai spus seful statului.

Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie. Independenta justitiei este esentiala, iar dumneavoastra veti fi chemati sa realizati corect acest principiu in intreaga activitate si in conduita extraprofesionala. Responsabilitatea magistratului trebuie sa devina un principiu de conduita si un mod de viata.

Klaus Iohannis: Justitia este ca si noi toti in slujba cetateanului.

Klaus Iohannis: Va indemn sa va exercitati carierea de magistrat cu profesionalism si devotament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro