GALERIE FOTO. Renault Alpine Celebration, conceptul care anunta viitorul bolid frantuzesc

Renault a lansat in cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans un concept care dezvăluie cateva din trăsăturile viitorului său bolid Alpine. Conceptul va avea cel mai probabil un motor turbo, fie cel de 1,6 litri de la Clio RS, fie puternicul 2.0 de pe Megane.

acum 106 luni (15 Jun 2015)

Renault a lansat in cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans un concept care dezvăluie cateva din trăsăturile viitorului său bolid Alpine. Renault Alpine Celebration nu are un nume intamplător, avand in vedere că aniversează 60 de ani de la inaugurarea mărcii sport.

Alpine, marca sport a Renault, va fi readusă la viață in 2016, insă pană atunci producătorul auto francez le-a pregătit cateva surprize fanilor, printre care conceptul de la Le Mans. Pininfarina, 85 de ani de mașini SUPERBE. Au dat viață modelelor Ferrari

Inspirat de Alpine A110 Berlinetta, model produs intre 1961-1977, Celebration este de asemenea o mașină ușoară cu un design care pune pe primul loc caracterul aerodinamic.

Conceptul va avea cel mai probabil un motor turbo, fie cel de 1,6 litri de la Clio RS, fie puternicul 2.0 de pe Megane.

In ceea ce privește viitorul model de serie, acesta va cantări doar 1.100 kg și va fi lansat in cadrul Salonului Auto Geneva 2016. Corvette istoric, readus la viață după ce a fost inghițit de un crater uriaș ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro