GALERIE FOTO. NOUL BMW Seria 7, in premiera mondiala. Cum arata noua limuzina germana

Citește aici Cat costă NOUL BMW Seria 7 Tot de la electricele modele i Seria 7 a preluat tehnologii pentru recuperarea de energie și reducerea emisiilor de noxe. Renault Alpine Celebration, conceptul care anunță viitorul bolid franțuzesc Motorizări Noul Seria 7 va beneficia de trei versiuni de motorizare termice, inclusiv de tracțiune 4x4, opțional.

acum 76 luni (10 Jun 2015)

Cei trei producători nemți de la varful segmentului de piață premium promit să revoluționeze clasa limuzinelor cu fiecare model nou lansat, iar noul Seria 7 caștigă teren prin noua sa generație.

Vezi mai sus o SUPER GALERIE FOTO cu BMW Seria 7, surprins in peste 40 imagini

Modelul de varf al producătorului german a primit cateva artificii estetice, care reimprospătează imaginea limuzinei de lux. In primul rand noua generație este construită, incepand de la nivelul caroseriei și pană la interior, din materiale ușoare, care reduc greutatea cu 130 kg, ceea ce face ca modelul să se apropie de greutatea unui Seria 5. O premieră in acest sens ar fi faptul că a fost introdus CFRP (polimer ranforsat cu fibră de carbon), material inalnit pentru prima dată pe un model care nu face parte din gama i, precum i8.

Citește aici Cat costă NOUL BMW Seria 7

Tot de la electricele modele i Seria 7 a preluat tehnologii pentru recuperarea de energie și reducerea emisiilor de noxe. De altfel, modelul nu va veni doar cu motoare termice, ci și cu o versiune plug-in hibrid.

Printre noile sisteme și dotări se numără: modul Adaptive (care setează mașina in funcție de stilul de condus al șoferului, lucru realizat prin memorarea mai multor parametri), control al sistemului multimedia prin gesturi ale mainii (ex.

O altă caracteristică importantă este sistemul penumatic de ultimă generație, care poate ridica garda la sol cu 2 cm sau o coboară cu 1 cm, pentru un stil de condus agresiv. Trenul de rulare este unul adaptiv, ceea ce face ca șoferul și pasagerii să fie transportați cat mai lin. Renault Alpine Celebration, conceptul care anunță viitorul bolid franțuzesc

Motorizări

Noul Seria 7 va beneficia de trei versiuni de motorizare termice, inclusiv de tracțiune 4x4, opțional. Motorul diesel, disponibil la versiunile 730d și 730d Xdrive va fi unul cu șase cilindri, in linie, de... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro