GALERIE FOTO. Momente inedite la Bruxelles. Presedintele Iohannis, intrerupt de doua ori la conferinta de presa. Ce s-a intamplat

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput discursul de la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles la finalul Consiliului European insa la scurt timp a fost nevoit sa se opreasca.

acum 102 luni (20 Mar 2015)

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput discursul de la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles la finalul Consiliului European insa la scurt timp a fost nevoit sa se opreasca. In sala a pornit, dintr-o data, un televizor al televiziunii cu circuit intern care a fost oprit imediat de Sorin Miscoci, cameramanul Administratiei Prezidentiale.

Insa, dupa cateva minute, presedintele Iohannis a fost nevoit sa se intrerupa din nou. Presedintele a asteptat ca ziaristul sa-si inchida telefonul si, dupa un nou zambet scurt, si-a reluat discursul.

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la Bruxelles, la Consiliul European, reuniune in cadrul careia liderii statelor europene au dezbatut subiecte precum uniunea energetica, conflictul ucrainean si sanctiunile impuse Rusiei, dar si criza greceasca. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro