GALERIE FOTO. Imaginile unei infrangeri la US Open. Simona Halep a fost invinsa pentru a saptea oara de Sarapova

Simona Halep, numarul doi mondial, a oierdut primul sau meci de la US Open, fiind invinsa in trei seturi de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York. Sarapova a reusit 7 asi, a facut 7 duble greseli, a adunat nu mai putin de 60 de winners, dar a avut si 64 de erori neprovocate.

acum 78 luni (29 Aug 2017)

Simona Halep, numarul doi mondial, a oierdut primul sau meci de la US Open, fiind invinsa in trei seturi de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York.

Tenismena romana (25 ani), a doua favorita a competitiei, a pierdut pentru a saptea oara in tot atatea meciuri in fata rusoaicei, la capatul unui meci care a durat doua ore si 42 de minute.

Maria Sarapova (30 ani), ajunsa pe locul 146 in ierarhia mondiala dupa suspendarea pentru dopaj cu meldonium, a facut un meci extraordinar, potrivit Agerpres, a lovit in forta si cu o precizie destul de ridicata, dominand jocul in cea mai mare parte a sa. Halep a avut probleme cu serviciul, in special cu al doilea, a stat mult in spatele liniei de fund, motiv si pentru care a lovit scurt, fiind agresiva doar rareori.

In primul set, rusoaica a reusit break-ul la 2-1 si s-a desprins (3-1), dar Halep a revenit si a castigat si ea contra serviciului (3-2), insa nu a reusit sa egaleze. Sarapova a avut o minge de 5-1 si parea ca zarurile sunt aruncate, insa Halep a revenit formidabil a facut punct dupa punct si pe fondul unei scaderi fizice a rusoaicei si a castigat setul cu 6-4, dupa cinci ghemuri consecutive. de remarcat ca in ultimul ghem, Simona a salvat nu mai putin de cinci mingi de break. Halep a avut o minge de break la acest scor, dar nu a reusit sa o transforme si Sarapova a incheiat conturile.

Sarapova a reusit 7 asi, a facut 7 duble greseli, a adunat nu mai putin de 60 de winners, dar a avut si 64 de erori neprovocate.

La punctele realizate cu primul serviciu raportul a fost de 65%-62% pentru rusoaica, iar la al doilea de 47%-37%. Nota de echilibru din acest meci este reflectata si de totalul punctelor realizate, 113 Sarapova, 108 Halep. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro