GALERIE FOTO: Cum a ajuns Statuia Libertatii sa se topeasca-n Whiskey

CITESTE SI: Chinezii au printat cea mai inalta cladire 3D din lume Au fost sculptate in gheata copii la scara din Palatul Regal Japonez din Osaka, scena de final din filmul Shark cu Marele Alb, Statuia Libertatii, bustul lui Batman din Batman Returns, Mica Sirena dupa modelul Disney, un inel de logodna, Capul zeului Budha, Discobolul din Antichitate, Venus din Milo, naveta Apollo din filmul Gravity, un scorpion, Sfinxul din Egipt, Mickey Mouse, calul Black Beauty, leul grupului MGM, bustul lui Abraham Lincoln, Godzilla, Neil Amstrong cand paseste pe Luna si chitara electrica a lui Steve Vay.

acum 104 luni (3 Apr 2015)

O companie de bauturi alcoolice din Japonia a apelat la o firma de marketing din Tokyo, specializata in printare 3D, pentru a realiza cuburi de gheata unicat, potrivit adweek.com.

CITESTE SI: Chinezii au printat cea mai inalta cladire 3D din lume

Au fost sculptate in gheata copii la scara din Palatul Regal Japonez din Osaka, scena de final din filmul Shark cu Marele Alb, Statuia Libertatii, bustul lui Batman din Batman Returns, Mica Sirena dupa modelul Disney, un inel de logodna, Capul zeului Budha, Discobolul din Antichitate, Venus din Milo, naveta Apollo din filmul Gravity, un scorpion, Sfinxul din Egipt, Mickey Mouse, calul Black Beauty, leul grupului MGM, bustul lui Abraham Lincoln, Godzilla, Neil Amstrong cand paseste pe Luna si chitara electrica a lui Steve Vay. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro