GALERIE FOTO Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a dormit sub cerul liber, in sprijinul oamenilor fara adapost

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata sub cerul liber, intr-un sac de dormit, alaturi de cativa voluntari, in cadrul unui eveniment organizat in sprijinul persoanelor fara adapost. "Bineinteles, astfel de evenimente sunt intr-un sens artificial, dar cred ca este foarte important de amintit ca sunt 5.000 de oameni fara acoperis aici la Bucuresti, in fiecare noapte, inclusiv in mijlocul iernii.

acum 55 luni (14 Oct 2017)

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata sub cerul liber, intr-un sac de dormit, alaturi de cativa voluntari, in cadrul unui eveniment organizat in sprijinul persoanelor fara adapost.

"Din fericire nu am fost in viata mea in aceasta situatie si un astfel de eveniment cred ca este foarte pozitiv, dar inevitabil este artificial. Eu maine o sa intorc acasa, la familia mea, deci este dificil de imaginat situatia oamenilor fara adapost, dar cred ca astfel de eveniment marcheaza un respect pentru ei, solidaritate cu ei", a spus Paul Brummell, pentru News.ro.

Prin participarea la acest eveniment de tip "Sleep Out" al organizatiei caritabile Casa Ioana, Paul Brummell s-a alaturat World Homeless Action Day, marcata la nivel mondial pe 10 octombrie. Paul Brummell a ajuns la Share Café cu 10 minute mai devreme de ora inceperii evenimentului - 22.00, echipat cu un sac de dormit, despre care a spus ca il are din vremea cand era student la geografie.

"Sunt foarte fericit sa ma aflu aici, pentru ca este o foarte buna initiativa pentru a marca Ziua Internationala dedicata oamenilor fara acoperis, marcata pe 10 octombrie in fiecare an. Sunt mandru ca aici la Bucuresti este o organizatie romano-britanica, Casa Ioana, o organizatie foarte buna, care le ofera ajutor oamenilor fara acoperis. Am venit cu un sac de dormit care este foarte vechi. L-am folosit ca student de geografie acum 30 de ani. Astazi este cald si cred ca o sa fie o noapte mult mai usoara", a spus Paul Brummell.

"Bineinteles, astfel de evenimente sunt intr-un sens artificial, dar cred ca este foarte important de amintit ca sunt 5.000 de oameni fara acoperis aici la Bucuresti, in fiecare noapte, inclusiv in mijlocul iernii. Casa Ioana organizeaza in fiecare an inainte de Craciun un eveniment - ofera hrana si haine pentru oamenii fara acoperis. Si acesta este un gest foarte bun, dar sunt gesturi mici pentru oamenii care a... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro