Galca se revolta fata de politica de transferuri a Stelei: "Doar pe Breveeld l-am vrut, restul au venit peste capul meu!"

Galca se revolta fata de politica de transferuri a Stelei:

Costel Galca a dovedit de cand a venit la Steaua ca nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca ar putea sa-i deranjeze pe oamenii din conducerea echipei. Nu e treaba mea sa discut lucrurile acestea, nu exista vreun antrenor in strainatate care sa fie nevoit sa faca asta.

acum 105 luni (11 Sep 2014)

Costel Galca a dovedit de cand a venit la Steaua ca nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca ar putea sa-i deranjeze pe oamenii din conducerea echipei. Cu mult bun simt si foarte multa sinceritate, tehnicianul stelist a recunoscut nonsalant ca intreaga campanie de achizitii din aceasta vara a fost coordonata de conducere si nu de el, asa cum se obisnuieste la orice echipa care se respecta. I-am zis ca daca tot a venit, urma sa aiba aceleasi sanse ca toti ceilalti. De Rusescu n-am zis ca nu-l doream, fiindca nu intra in discutii in acel moment, nu-mi imaginam ca e posibil sa fie adus. Imi doresc jucatori care sa se plieze pe filosofia mea de joc, insa, ce sa fac?!

Acesta s-a plans de faptul ca, dupa condamnarea managerului Mihai Stoica la inchisoare, el trebuie sa-i suplineasca atributiile, dand de inteles ca Valeriu Argaseala nu-si doreste sa preia prerogativele de manager. "Mi-ar placea sa fie o persoana in club care sa iasa din cand in cand sa vorbeasca despre ce se intampla aici. Apar tot felul de stiri care nu corespund realitatii, dar nimeni nu a reactionat, asa cum facea foarte bine Mihai Stoica. Nu e treaba mea sa discut lucrurile acestea, nu exista vreun antrenor in strainatate care sa fie nevoit sa faca asta. Valeriu Argaseala), care trebuie sa iasa in permanenta in fata ca sa apere clubul", a mai precizat Galca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro