Gala Tanarului Actor sau Visul DADA al unei nopti de vara

Casa de Productie TVR a realizat un film documentar care prezinta in 52 de minute drumul Galei HOP 2015 - o poveste vie redata in imagini, fragmente din evolutia concurentilor si interviuri cu participantii de seama ai Galei, actori, regizori si directori de teatru.

acum 55 luni (24 Jun 2016)

Gala Tanarului Actor - HOP surprinde editie dupa editie prin noutate, spectaculos, performanta actoriceasca, infuzie de tinerete.

Casa de Productie TVR a realizat un film documentar care prezinta in 52 de minute drumul Galei HOP 2015 - o poveste vie redata in imagini, fragmente din evolutia concurentilor si interviuri cu participantii de seama ai Galei, actori, regizori si directori de teatru. Pentru multi dintre ei este singura sansa de a fi vazuti de regizori si de directori de teatru care le pot schimba cariera. Pentru ca, din nefericire, scolile de teatru din Romania, extrem de numeroase, s-au specializat in a scoate pe banda rulanta someri cu diploma. Cei care au curajul sa se prezinte la Gala HOP au o uriasa sansa sa se numere printre putinii alesi. Anul trecut, de pilda, tema pe care directorul Galei HOP, regizorul Radu Afrim, le-a impus-o concurentilor a fost dadaismul.

Filmul va fi difuzat pe trei dintre canalele TVR: vineri, 24 iunie, ora 00:30: TVR 2 (reluare: duminica, 26 iunie, ora 02:00), duminica, 26 iunie 2016, ora 21.00: TVR International, duminica, 26 iunie 2016, ora 23.00: TVR HD. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro