Gala HOP, in direct pe Internet: Tinerii actori vor fi premiati la Costinesti

Marele Premiu "Stefan Iordache" Anul acesta un regizor de film si castigatorul marelui premiu al editiei precedente a Galei HOP sunt membri ai juriului de concurs, alaturi de personalitati teatrale autentice si diferite.

acum 70 luni (15 Aug 2017)

Juriul de preselectie i-a ales, dupa trei zile de auditii, pe cei care vor intra direct in concursul Galei HOP 2017. Marcel Iures, Maia Morgenstern si Petru Vutcarau au selectat, din numarul mare de inscrisi, pe cei care s-au apropiat mai serios si creativ de tema propusa.

La Costinesti, unde se va desfasura Gala HOP, intre 4 si 7 septembrie, celui de-al doilea juriu ii revine misiunea de a alege castigatorii din acest an, dupa ce au parcurs etapele de pregatire pe tema data si au participat la workshop-urile Galei.

Marele Premiu "Stefan Iordache"

Anul acesta un regizor de film si castigatorul marelui premiu al editiei precedente a Galei HOP sunt membri ai juriului de concurs, alaturi de personalitati teatrale autentice si diferite. De fapt, colaborarea cu Festivalul International de Film Transilvania - TIFF - a inceput cu editia a XVII-a, de cand se acorda unuia dintre concurentii Galei HOP sansa de a face parte din programul "10 pentru Film la TIFF".

Premiile acordate in cadrul Galei HOP sunt: Marele Premiu "Stefan Iordache", Premiul pentru cea mai buna actrita si cel mai bun actor la sectiunea individual, Premiul "Cornel Todea" pentru cea mai buna trupa de actori si Premiul special al juriului "Sica Alexandrescu". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro