GAFA de proportii. Un SENATOR a redactat o propunere legislativa plina de GRESELI GRAMATICALE

GAFA de proportii. Un SENATOR a redactat o propunere legislativa plina de GRESELI GRAMATICALE

De aceea, consider mai mult decat oportun la o perioada de criza exceptionala sa luam masuri exceptionale si asta (sic) in favoarea tuturor partenerilor seriosi si nu in beneficiul profitorilor, in speta, in cazul de fata (sic), a cesionarilor de creante care nu fac altceva astazi decat sa ingenucheze (sic) aproape o treime din familiile romanilor.

acum 113 luni (19 Sep 2014)

Atat initiativa cat si expunerea de motive sunt insusite si semnate de Vasilica Stefana Miron si de alti colegi de partid sau de grup, printre care Catalin Boboc, presedinte al Comisiei juridice a Senatului, Marian Burlea, vicepresedinte al Comisie pentru invatamant, Tudor Barbu si Mihaela Popa.

Textul contine, de asemenea, pleonasme - "in opinia mea, eu consider", "in speta, in cazul de fata", cuvinte gresit ortografiate - "ingenucheze", "acelasi conditii" si cacofonii: "Banca nu este o societate filantropica ci (sic) este un partener de afaceri. Daca partenerul de afaceri pierde in urma unei afaceri facute impreuna, asta (sic) nu inseamna ca celalalt (sic) trebuie sa il condamne la . De aceea, consider mai mult decat oportun la o perioada de criza exceptionala sa luam masuri exceptionale si asta (sic) in favoarea tuturor partenerilor seriosi si nu in beneficiul profitorilor, in speta, in cazul de fata (sic), a cesionarilor de creante care nu fac altceva astazi decat sa ingenucheze (sic) aproape o treime din familiile romanilor. Legislatia este net favorabila acestor firme, acestor institutii nebancare care functioneaza practic in acelasi (sic) conditii ca si societatile comerciale, platind un impozit doar de 16%". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro