Gafa de proportii a purtatoarei de cuvant a diplomatiei SUA: Debarcarea din Normandia, prezentata ca exemplu al "relatiei puternice" americano-germane

Gafa de proportii a purtatoarei de cuvant a diplomatiei SUA: Debarcarea din Normandia, prezentata ca exemplu al

Comentariile lui Nauert au fost ridiculizate online si comentate de Rachel Maddow de la MSNBC, care a precizat ca Nauert a fost angajata direct de la Fox News.

acum 69 luni (8 Jun 2018)

"Uitandu-ne pe cartile de istorie, astazi este aniversarea de 71 de ani a discursului care a anuntat Planul Marshall.

In timpul invaziei din Ziua Z de pe 6 iunie 1944, 156.000 de trupe britanice, americane, canadiene si alte trupe aliate au debarcat pe plajele Normandiei pentru a elibera Franta de ocupatia nazista.

Comentariile lui Nauert au fost ridiculizate online si comentate de Rachel Maddow de la MSNBC, care a precizat ca Nauert a fost angajata direct de la Fox News.

Malcolm Nance, un fost ofiter american din serviciile secrete, a declarat ca Nauert "este ignoranta cu privire la relatia cu Germania nazista a lui Hitler de acum 74 de ani".

Nauert sustinea comentariile facute de noul ambasador american in Germania, Richard Grenell, care au fost criticate de lumea politica a Germaniei.

Grenell, un fost purtator de cuvant al SUA la ONU si un suporter al lui Donald Trump, a declarat pentru Breitbart News ca "doreste sa sustina conservatorii europeni care traiesc o trezire a majoritatii tacute".

El facea referire la alegeri recente care au lansat partide conservatoare in Germania, Ungaria, Italia si Austria, despre care a spus ca "sustin politici conservatoare care au succes din cauza politicilor de stanga esuate". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro