Gadea si Antena 3 au pierdut procesul in care au fost acuzati de minciuna de catre un diplomat

Gadea si Antena 3 au pierdut procesul in care au fost acuzati de minciuna de catre un diplomat

Deputatul MAE a fost atacat in mai multe editii ale emisiunii "Sinteza Zilei" in care a fost numit "acoperit" si acuzat ca ar fi fraudat alegerile de la Paris, motiv pentru care i-a dat in judecata pe Mihai Gadea, pe Radu Tudor si postul Antena 3 si a solicitat instantei sa constate minciunile, sa ii apere onoarea si demnitatea si sa ii acorde despagubiri.

acum 35 luni (19 Feb 2018)

Instanta i-a obligat pe Gadea si Antena 3 sa ii acorde lui Ionescu despagubiri de 5.000 de lei si cheltuieli de judecata in valoare de 3.100 de lei.

Vlad Ionescu a fost director de cabinet al fostului ministru PDL de Externe Theodor Baconschi si, la turul I al alegerilor prezidentiale din 2009, a fost presedintele unei sectii de votare din Paris. Deputatul MAE a fost atacat in mai multe editii ale emisiunii "Sinteza Zilei" in care a fost numit "acoperit" si acuzat ca ar fi fraudat alegerile de la Paris, motiv pentru care i-a dat in judecata pe Mihai Gadea, pe Radu Tudor si postul Antena 3 si a solicitat instantei sa constate minciunile, sa ii apere onoarea si demnitatea si sa ii acorde despagubiri. Ionescu a solicitat cate 10.000 de euro de la fiecare si a cerut instantei sa ii oblige pe parati sa publice sentinta pe site-ul antena3.ro si in alte ziare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro