Gabriela Szabo a castigat concursul pentru postul de director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului si Sportului, a castigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, informeaza joi Agerpres. PMB informa, prin intermediul unui comunicat, ca decizia a fost luata ca urmare a intentiei lui Petrache de a aloca peste jumatate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marca aniversarea a zece ani de existenta a clubului sportiv.

acum 75 luni (16 Nov 2017)

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului si Sportului, a castigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, informeaza joi Agerpres.

La proba de interviu, Gabriela Szabo a obtinut 100 de puncte, conform unui centralizator publicat pe site-ul Primariei Capitalei.

Gabriela Szabo a ocupat interimar, din 3 iulie, postul de director general al CSM Bucuresti, post care a fost scos la concurs pe 20 octombrie.

Fostul director general interimar al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti Alin Petrache a fost demis pe 7 iunie, cand primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat dispozitia pentru incetarea detasarii acestuia la CSM Bucuresti. PMB informa, prin intermediul unui comunicat, ca decizia a fost luata ca urmare a intentiei lui Petrache de a aloca peste jumatate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marca aniversarea a zece ani de existenta a clubului sportiv.

Alin Petrache fusese numit pe 11 octombrie 2016 in functia de director general interimar.

Numirea a venit in urma expirarii perioadei de detasare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociatia Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat ca antrenor de handbal, la conducerea CSM Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro