Gabriela Firea: Sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca "sub nicio forma" nu se va juca "un meci final Firea-Iohannis", in campania pentru prezidentiale, intrucat doreste sa isi finalizeze mandatul la sefia PMB.

acum 61 luni (16 May 2017)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca "sub nicio forma" nu se va juca "un meci final Firea-Iohannis", in campania pentru prezidentiale, intrucat doreste sa isi finalizeze mandatul la sefia PMB. Vreau sa subliniez ca in mod categoric si sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale, pentru simplul motiv ca vreau sa-mi duc mandatul la bun sfarsit la Primaria Generala a Capitalei. Intotdeauna zvonuri pot sa fie, analize, comentarii, strategii, speculatii, dar in ceea ce ma priveste, hotararea ferma pe care am luat-o atat eu, cat si familia mea este aceea de a-mi duce la bun sfarsit acest mandat si bineinteles, daca bucurestenii vor considera ca am fost un primar general bun, sa ma investeasca cu incredere pentru urmatorul mandat", a precizat Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a mai precizat ca alegerea candidatului pentru alegerile prezidentiale este o decizie care se ia in forurile de conducere ale partidului, iar un rol hotarator in acest sens il joaca presedintele PSD.

"Un partid mare, serios, responsabil, cum este PSD, face o analiza in ceea ce priveste alegerea candidatului pentru alegerile prezidentiale in forurile de conducere. Daca domnia sa nu doreste sa intre intr-o astfel de cursa, incepe atunci o dezbatere in partid pentru desemnarea candidatului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro