Gabriela Firea: Scolile din Capitala raman inchise toata saptamana. Prognoza meteo pentru Bucuresti pana vineri

Gabriela Firea: Scolile din Capitala raman inchise toata saptamana. Prognoza meteo pentru Bucuresti pana vineri

In acest interval, in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea vor fi intensificari sustinute ale vantului, cu rafale in general de 55 -65 km/h si local in jur de 70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolita, zapada spulberata si troienita si vizibilitatea va scadea sub 50 de metri. Tot marti, pana la ora 18.00, in sudul Banatului, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si jumatatea de sud a Moldovei va mai ninge si se va depune strat nou de zapada, iar vantul va sufla in general moderat, temporar cu intensificari de 40...50 km/h, izolat mai mari in judetele Braila si Buzau, viscolind si spulberand zapada.

acum 27 luni (27 Feb 2018)

"Am avut un comitet operativ in care am analizat informatiile de la ANM. Sa ne transmita solicitarea la telefonul verde astfel incat Primaria Capitalei, prin directiile de asistenta sociala si primariile de sector, sa gasesaca solutii pentru familiile care nu vor gasi pe cineva cu care sa lase copiii.

Prognoza pentru Capitala

Mai exact, pana diseara la ora 20 valul de frig va persista, temperatura maxima va fi de -7 grade, iar intensificarile de vant vor amplifica senzatia de rece. Stratul de zapada va mai creste cu aproximativ 3 cm, iar rafalele vor mai atinge la inceputul zilei 40...50 km/h in scadere dupa-amiaza spre 30...35 km/h, trecator spulberand zapada.

La noapte valul de frig va persista si va fi ger cu o temperatura minima de -12...-10 grade. Mai ales in a doua parte a noptii ninsoarea se va intensifica si se va depune strat nou de zapada, peste cel existent, de 5 ...10 cm. Vantul va creste treptat in intensitate si va avea viteze la rafala dimineata de 40...50 km/h, spulberand zapada si viscolind ninsoarea.

"Maine valul de frig va persista si va fi ger in cea mai mare parte a intervalului, in intensificare noaptea, cand temperatura va cobori pana la -15...-14 grade, mai scazuta pana in jur de -18 grade la periferie; In cursul zilei va continua sa ninga, moderat cantitativ, cu depunere de strat nou de zapada in general de 6 ... Grosimea totala a stratului de zapada, cand va inceta ninsoarea, va fi in medie de 20...35 cm", mai arata meteorologii.

Alte Coduri de vreme rea

Meteorologii mai anunta prelungirea avertizarii Codului portocaliu de vant si viscol in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea pana miercuri seara. In acest interval, in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea vor fi intensificari sustinute ale vantului, cu rafale in general de 55 -65 km/h si local in jur de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro