Gabriela Firea, despre viceprimarul Tudy: Voi fi circumspecta in delegarea unor atributii

"Probabil ca cei care l-au propus, cei de la ALDE, s-au gandit ca daca domnul Cristian Busoi l-a avut consilier la Parlamentul European, inseamna ca e un om de toata isprava. A facut stagiu un an intre 2009 si 2010, stagiarii trebuie sa invete mecanismele de functionare ale institutiilor europene si toti stagiarii de la cabinetele europarlamentarilor isi vedeau de treaba lor", ne-a declarat Cristian Busoi.

acum 44 luni (8 Jul 2016)

"Probabil ca cei care l-au propus, cei de la ALDE, s-au gandit ca daca domnul Cristian Busoi l-a avut consilier la Parlamentul European, inseamna ca e un om de toata isprava. Grupul PSD-UNPR trebuia sa propuna un viceprimar, de asemenea si colegii de la ALDE puteau propune.

Primarul Capitalei a mai aratat ca, cel mai probabil, viceprimarul Tudor Ionescu se va ocupa de cainii din Bucuresti pentru ca este un iubitor de animale. Din prima declaratie pe care a facut-o din noua sa postura, de viceprimar, am inteles ca si-ar dori ca una dintre atributii sa fie cea referitoare la problema cainilor fara stapan din Capitala. Este un iubitor de animale, asa a declarat, si ar vrea sa gaseasca, impreuna cu ONG-urile, solutiile cele mai potrivite".

Noul viceprimar al Capitalei, Tudor Tim Ionescu, alintat Tudy de presa tabloida, si-a trecut in CV mai multe stagii la cabinetele europarlamentarilor liberali Cristian Busoi si Norica Nicolai. A facut stagiu un an intre 2009 si 2010, stagiarii trebuie sa invete mecanismele de functionare ale institutiilor europene si toti stagiarii de la cabinetele europarlamentarilor isi vedeau de treaba lor", ne-a declarat Cristian Busoi.

Intrebat, ieri, ce il recomanda pentru a ocupa functia de viceprimar al Capitalei, Tudy a vorbit despre studiile sale europene pe care vrea sa le aplice in Primarie. De aceea, ca sa raspund la intrebarea d-voastra, optiunile mele se dirijeaza in zona Uniunii Europene, a relatiilor internationale. In acest moment este un mare semn de intrebare legat de motivul existentei sale, referendumul din Marea Britanie. Din acest motiv, si eu si colegii mei ne vom dedica eforturile pentru a cladi nu numai capitala, dar si pentru a cladi Uniunea Europeana un pic si in Bucuresti", a explicat Tudor Tim Ionescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro