Gabriela Firea, despre scandalul din Consiliul General: Trei ONG-uri cu apucaturi fasciste finantate de Soros. Se dorea probabil linsarea mea

Gabriela Firea, despre scandalul din Consiliul General: Trei ONG-uri cu apucaturi fasciste finantate de Soros. Se dorea probabil linsarea mea

Imi pun intrebarea: mai pot sa vin la serviciu sau trebuie sa umblu cu SPP, bodyguarzi sa ma apere de trei ONG-uri finantate de George Soros?", a spus Firea la Antena 3. Intrebata la daca se gandeste sa isi ia un SPP-ist pentru a-i asigura protectia, primarul Bucurestiului a raspuns: "Nu stiu, la un moment dat orice om rezonabil ar face si acest lucru, in conditiile in care oamenii care au incercat sa participe la sedinta erau foarte violenti.

acum 81 luni (8 Jun 2017)

"Cand am vazut ambuscada, eu m-am ridicat si am vrut sa ma retrag, iar tot acest grup violent si agresiv se indrepta spre mine. Imi pun intrebarea: mai pot sa vin la serviciu sau trebuie sa umblu cu SPP, bodyguarzi sa ma apere de trei ONG-uri finantate de George Soros?", a spus Firea la Antena 3.

Intrebata la daca se gandeste sa isi ia un SPP-ist pentru a-i asigura protectia, primarul Bucurestiului a raspuns: "Nu stiu, la un moment dat orice om rezonabil ar face si acest lucru, in conditiile in care oamenii care au incercat sa participe la sedinta erau foarte violenti.

Firea a mai acuzat ca cele trei ONG-uri "s-au transformat in miscari cu apucaturi fasciste" si ca, in conditiile in care detine certificat ORNISS, va solicita informatii legate de aceste incidente.

Gabriela Firea a mai spus ca incidentele de joi au legatura cu faptul ca nu doreste sa scoata la vanzare RADET-ul.

In sedinta de azi a CGMB a izbucnit un scandal intre politisti si cativa cetateni veniti sa participe la sedinta, dar care n-au putut asista pe motiv ca nu mai sunt locuri in sala.

Initial, primarul general Gabriela Firea a declarat ca responsabilii de incidente sunt cei de la USR pentru ca ar fi permis intrarea ilegala in cladire a mai multor persoane. Mai mult, aceasta a punctat faptul ca trei politisti au fost loviti, fiind nevoie ca acesta sa mearga la spital. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro