Gabriela Firea, despre activitatea Guvernului: Sunt dezamagita. Primaria Capitalei se loveste de un refuz. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor

Am o responsabilitate fata de cetateni, i-am spus si domnului Liviu Dragnea ca nu este normal ca guvernul sa aiba o atitudine negativa fata de primaria Bucurestiului", a precizat primarita Capitalei, precizand ca este dezamagita.

acum 29 luni (4 Jun 2017)

Primarul Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a criticat, duminica seara, comunicarea institutionala a Guvernului Grindeanu, explicand ca este "mai proasta decat pe vremea tehnocratilor".

Prezenta la o emisiune de pe postul Antena 3, Gabriela Firea a sustinut ca liderii social-democrati sunt "ingrijorati" ca nu mai exista, din partea premierului Sorin Grindeanu, comunicare privind activitatea guvernamentala. Am o responsabilitate fata de cetateni, i-am spus si domnului Liviu Dragnea ca nu este normal ca guvernul sa aiba o atitudine negativa fata de primaria Bucurestiului", a precizat primarita Capitalei, precizand ca este dezamagita.

Ea a continuat exemplificand ca a cerut Executivului sa acorde Primariei Capitalei toate bazele dezafectate de pe langa unitatile militare, pentru construirea de camine pentru seniori, locuinte pentru tineri, locuinte sociale si de serviciu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro