Gabriela Firea, atacata dur: "O sa te bata Dumnezeu, mama eroina ce esti! E ca si cum ai pune-o pe Floricica Dansatoarea in locul lui Mugur Isarescu"

Gabriela Firea, atacata dur:

Poate si de aceea, cascadorul si-a spus recent parerea despre decizia Primarului Capitalei, Gabriela Firea, l-a numit pe Bogdan Stanoevici in functia de director general interimar al Circului Globus din Bucuresti, iar pe Sanda Ladosi, director adjunct interimar. Pe ce criterii ii alege, cand ea nu stie nici macar cine a fost Iozefini sau Siminica si cu ce se mananca meseria de artist de circ?

acum 39 luni (9 Mar 2017)

Din ultima generatie pregatita la cererea regretatului regizor, cu ocazia realizarii filmului "Mircea", a facut parte si Daniel Pisleaga, zis Dan Motanu', unul dintre cei mai apreciati profesionisti din bransa.

Putini stiu ca cel poreclit Motanu' a ajuns printre cascadori din Circul de Stat, unde activa ca acrobat. Poate si de aceea, cascadorul si-a spus recent parerea despre decizia Primarului Capitalei, Gabriela Firea, l-a numit pe Bogdan Stanoevici in functia de director general interimar al Circului Globus din Bucuresti, iar pe Sanda Ladosi, director adjunct interimar.

"Noul director general interimar al Circului Globus este Bogdan Stanoevici (actor), iar adjunctul lui (la fel de interimar), este Sanda Ladosi (cantareata). Oamenii de circ stiu despre ce vorbesc. N-o sa intru in amanunte, pentru ca ar trebui sa scriu la superlativ despre ei inca doua vieti de aici inainte. De ce nu-si vede Firea, proasta satului, de treaba ei si se baga ca musca-n portofelul vacii, in treburi care n-o privesc? De ce trebuie sa aleaga primarul cine sa conduca circul? Ce treaba are asta cu artistii de circ? Pe ce criterii ii alege, cand ea nu stie nici macar cine a fost Iozefini sau Siminica si cu ce se mananca meseria de artist de circ? A gasit nod in papura cu incendiul de la menajerie, ca sa interzica dresura de animale. Cu ocazia asta a schimbat un om competent, iubit de artisti, cu niste nulitati care n-o sa aiba parte niciodata de respectul celor pe care-i conduc. Circarii-s verticali, nu-i pacalesti ca pe babele de la Cotroceni. Nici nu-si imagineaza cati spectatori o sa piarda circul renuntand la dresura de animale! I-ai lipsit si de bucuria asta! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro