Gabriela Firea a depus juramantul ca Primar General al Capitalei. "De azi nu mai merge si asa. Toleranta zero la coruptie si birocratie"

Gabriela Firea a depus juramantul ca Primar General al Capitalei.

Avem deschise obiective de investitii care sunt in stadiul incipient de peste 10 zile pentru ca nu au fost verificate, pentru ca nu le-a pasat, pentru ca atunci cand au fost obstacole, nu s-a cerut sprijinul Parlamentului, pentru ca nu s-a cerut sprijinul Guvernului, acela care era preocupat de oameni, pentru ca au zis ca merge si asa", a adaugat aceasta.

acum 52 luni (23 Jun 2016)

UPDATE Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care si prefectul Capitalei, presedintele Tribunalului Bucurestului, presedintele PSD Liviu Dragnea, presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, precum si consilierii generali ai Capitalei si primarii de sector. "Pentru ca suntem la stat se considera ca merge si asa. De azi nu mai merge si asa. Nu vin cu prietenii mei ca nu am atatia prieteni. Cine nu, demisia de onoare. Pentru mine consultarea publica e un mod de viata. De luni dimineata sa demonstram ca suntem o echipa puternica. "Domnule prefect, domnule presedinte al Tribunalului Bucuresti, excelentele voastre, doamnelor si domnilor ambasadori, domnule presedinte Liviu Dragnea, domnule presedinte Calin Popescu Tariceanu, dragi prieteni, colegi si, nu in ultimul rand, bucuresteni, astazi este o zi importanta pentru ca va garantez ca suntem la un moment T0. De astazi, Bucurestiul incepe un proces greu, anevoios si sper nu foarte lung, un proces prin care sa devina cu adevarat o capitala europeana. Am convingerea ca toti bucurestenii vor sustine proiectele pe care eu le voi propune, proiecte care vin din necesitatea de a creste calitatea vietii fiecaruia dintre noi. Stiu ce inseamna competitia si nu m-am speriat niciodata de ea. Stiu ce inseamna sa incepi de la 0, in viata si in profesie. Pe aceste santiere pe care le-am vizitat, voi fi acolo unde va fi nevoie de fiecare data. Am constatat ca misiunea mea, desi pare imposibila, este posibila si va spun de ce. Avem deschise obiective de investitii care sunt in stadiul incipient de peste 10 zile pentru ca nu au fost verificate, pentru ca nu le-a pasat, pentru ca atunci cand au fost obstacole, nu s-a cerut sprijinul Parlamentului, pentru ca nu s-a cerut sprijinul Guvernului, acela care era preocupat de oameni, pentru ca au zis ca merge si asa", a adaugat aceasta. De azi, nu mai merge s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro