Gabriel Tamas a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare

88 din Codul penal privind revocarea amanarii aplicarii pedepsei cu consecinta aplicarii pedepsei si executarii pedepsei inchisorii in regim de detentie, in cazul nerespectarii, cu rea-credinta, a masurilor de supraveghere sau a obligatiilor impuse de instanta, precum si in cazul in care inculpatul mai savarseste o infractiune pe parcursul termenului de supraveghere", se mai arata in decizia instantei.

acum 117 luni (24 Sep 2014)

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 l-au obligat pe Tamas sa urmeze un program de reintegrare sociala.

Instanta a stabilit ca pedeapsa de opt luni de inchisoare dispusa in cazul lui Sebastian Gabriel Tamas sa fie amanata pe un termen de supraveghere de doi ani. In perioada in care va fi sub supraveghere, Tamas va trebui sa respecte mai multe obligatii, respectiv: sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Brasov, la datele stabilite;

De asemenea, instanta l-a obligat pe Tamas sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulat de catre Serviciul de Probatiune Brasov sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate. 88 din Codul penal privind revocarea amanarii aplicarii pedepsei cu consecinta aplicarii pedepsei si executarii pedepsei inchisorii in regim de detentie, in cazul nerespectarii, cu rea-credinta, a masurilor de supraveghere sau a obligatiilor impuse de instanta, precum si in cazul in care inculpatul mai savarseste o infractiune pe parcursul termenului de supraveghere", se mai arata in decizia instantei.

Din pedeapsa de opt luni va fi scazuta perioada in care Tamas a fost retinut, respectiv din 31 mai pana in 1 iunie 2013.

Judecatoria Sectorului 1 a mai dispus incetarea procesului penal pentru infractiunea de "distrugere", de care a fost acuzat Tamas de catre procurori si achitarea pentru infractiunea de sfidare a organelor judiciare.

Instanta a luat act de faptul ca persoanele vatamate Marian Valentin Ciobanica, Laurentiu Ionut Gruia si Asociatia de Proprietari Bloc 2 nu se constituie parti civile in cauza, mentionand ca prejudiciul produs de Tamas a fost recuperate, potrivit Mediafax.

Gabriel Tamas este jucator al echipei Watford, din a doua liga engleza, si face parte din lista preliminara a stranierilor anuntata de selectionerul Victor Piturca pentru meciurile cu Ungaria si Finlanda, din preliminariile Euro-2016.

In 27 iunie 2013, Gabriel Tamas a fost trimis in judecata pentru... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro