Gabriel Petrea: "Daca partidul imi va cere, eu voi demisiona din Guvern. Nu este o functie adusa de acasa". Ce spune Lia Olguta Vasilescu

Gabriel Petrea:

"Daca partidul imi va cere sa imi dau demisia, evident, pentru ca partidul m-a pus acolo, nu este functia adusa de acasa", a spus Gabriel Petrea.

acum 69 luni (13 Jun 2017)

"Daca partidul imi va cere sa imi dau demisia, evident, pentru ca partidul m-a pus acolo, nu este functia adusa de acasa", a spus Gabriel Petrea.

Intrebat daca la fel ar trebui sa faca si premierul Sorin Grindeanu, ministrul a raspuns: "Nu stiu, asta este o discutie pe care ar trebui sa o aiba premierul cu presedintele partidului".

De asemenea, chestionat cum va vota in Comietul Executiv daca se propune retragerea sprijinului politic asupra Guvernului, Petrea a evitat sa dea un raspuns precis, spunand doar ca "o sa vada maine".

Olguta Vasilescu a trecut testul Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca a trecut evaluarea PSD asupra membrilor Guvernului si ca, oricum, ea nu a avut niciun fel de emotie, deoarece ministerul pe care il conduce si-a respectat toate termenele pentru implementarea masurilor. "Nu stiu ce nota am, stiu ca am trecut evaluarea, de fapt nu am avut niciun fel de emotie pentru ca noi am avut 74 de acte normative pe care le-am implementat si mai sunt 39 pana la sfarsitul acestui an, dar nu am iesit din termene", a precizat ministrul Lia Olguta Vasilescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro