Gabriel Oprea nu si-a depus demisa din Senat. Tariceanu: "Asteptam pana la ora 18.00"

Gabriel Oprea nu si-a depus demisa din Senat. Tariceanu:

UPDATE Gabriel Oprea, pe pagina sa de Facebook: Cei care ma cunosc, chiar si cei care nu m-au placut niciodata, pot sa confirme ca am fost si sunt un bun roman, ca tin cu tara mea, Romania. Am totusi credinta ferma ca orice om rational intelege ca sunt cu totul nevinovat si ca, dupa ce justitia se va pronunta, va inceta si acest val de agresiuni la care am fost supus de atata amar de vreme. UPDATE Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, dupa sedinta Biroului Politic National, ca este de ras si de plans faptul ca senatorul Gabriel Oprea nu si-a depus demisia din functie, asa cum anuntase pe Facebook, si a precizat ca PNL a luat in calcul ambele variante, prin depunerea cererii de reluare a votului, astfel ca asteapta solutionarea acestei cereri.

acum 49 luni (26 Sep 2016)

UPDATE Gabriel Oprea, pe pagina sa de Facebook: Cei care ma cunosc, chiar si cei care nu m-au placut niciodata, pot sa confirme ca am fost si sunt un bun roman, ca tin cu tara mea, Romania. Se pare ca acest lucru este de neacceptat de catre unii. Platesc de fapt pentru ca am indraznit sa vorbesc despre interesul national, despre valori traditionale, despre Armata si Biserica, pentru ca am indraznit sa pun tricolorul romanesc in tinutul secuiesc, pentru ca am incurajat arborarea drapelului. Iata ca tot ceea ce am facut din suflet si dintr-un patriotism sincer, asa cum am fost educat in familie si in Armata, se intoarce acum impotriva mea. Veti vedea luate in ras si ideea de interes national, si ideea de Biserica, si ideea de patriotism. Se spune ca in spatele acestei miscari de deznationalizare si a protestelor din ultimii ani, nu doar din Romania si nu doar impotriva mea, sta o retea de luptatori pentru stergerea identitatii si a valorilor nationale. Credeti ca este o intamplare faptul ca Biserica este atacata sistematic de fiecare data cand exista cate un protest de strada? Credeti ca este o intamplare faptul ca aceleasi cercuri, aceiasi oameni si aceleasi ONG-uri poarta un razboi de uzura cu Parlamentul, cu Biserica si cu toti cei care apara interesele nationale in Romania? A cazut un guvern legitim, a venit un guvern de oameni scosi din jobenul "european", s-au fabricat partide si a fost distrus sistematic principiul separarii puterilor in stat.

Uitati-va cu atentie si veti vedea propaganda ipocrita cum se da de gol. Cei care imi ureaza sa mor, nu doar eu, ci si toata familia mea, sunt tocmai cei care vorbesc despre toleranta si despre prezumtia de nevinovatie. Cei care raspandesc constient minciuni abernate despre mine - contrazise inclusiv de procurori - se dau mari somitati ale jurnalismului romanesc si dau lectii de integritate, profesionalism si obiectivitate. De curiozitate, verificati hatisul de ONG-uri si asociatii si veti vedea cum s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro