Gabriel Oprea la Curtea de Apel Bucuresti, despre intalnirea din seara prezidentialelor din 2009: "Nu a fost decat o singura intalnire"

Gabriel Oprea la Curtea de Apel Bucuresti, despre intalnirea din seara prezidentialelor din 2009:

Oprea, care a mai spus ca a existat o singura astfel de intalnire, nu a vrut sa comenteze declaratiile lui Marian Vanghelie, care a spus ca fostul ministru a sustinut ca a fost drogat de George Maior. Oprea a venit, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, este acuzat ca a luat mita un teren de 1.500 de metri patrati intr-o zona rezidentiala de pe strada Barbu Vacarescu, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri de peste 83.000 de metri patrati.

acum 68 luni (14 Apr 2017)

Oprea, care a mai spus ca a existat o singura astfel de intalnire, nu a vrut sa comenteze declaratiile lui Marian Vanghelie, care a spus ca fostul ministru a sustinut ca a fost drogat de George Maior. S-a mancat timp de doua ore, doua ore si jumatate...", a spus Oprea, referindu-se la intalnirea despre care a relatat Dan Andronic. Intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Marian Vanghelie, care a sustinut ca Gabriel Oprea ar fi spus ca a fost drogat de George Maior, fostul ministru a raspuns: "M-ati auzit vreodata sa comentez ceva despre domnul Vanghelie?". Oprea a venit, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, este acuzat ca a luat mita un teren de 1.500 de metri patrati intr-o zona rezidentiala de pe strada Barbu Vacarescu, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri de peste 83.000 de metri patrati. "Ma uit la televizor si ma doare capul" Joi seara, Oprea a declarat, la Antena 3, referindu-se la intalnirea din seara alegerilor prezidentiale din 2009 ca a fost doar o invitatie la masa cu ocazia zilei lui Neculai Ontanu. Dupa declaratia lui Gabriel Oprea, Dan Andronic a scris pe Facebook ca in 6 decembrie 2009 a stat pana dupa ora 21.00 cu Sebastian Vladescu, cu fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, Ioana, si cu niste prieteni si a vazut rezultatele exit-pollurilor. El a sustinut ca a fost sunat dupa ora 21.00 de Gabriel Oprea, care l-a chemat la el acasa, nu la ziua lui Nicolae Ontanu, pe care nici nu prea il cunostea. Andronic spune ca nu a stat la nici o masa, ci a intrat direct in birou, unde erau Maior, Coldea, Kovesi si Vasile Dancu. Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei Marian Vanghelie a declarat, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, referitor la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2009, ca stia despre implicarea lui Gabriel Oprea si a lui George Maior pentru a-l face pe Traian Basescu sa castige scrutinul, fapt cunoscut ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro