Gabriel Oprea cere colegilor din Senat sa reia votul privind ridicarea imunitatii sale parlamentare

Tocmai de aceea ii voi solicita Presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale.

acum 47 luni (22 Sep 2016)

Senatorul Gabriel Oprea a anuntat joi pe Internet ca va cere colegilor din Senat sa reia votul privind ridicarea imunitatii sale parlamentare.

"La primul dosar am cerut colegilor sa voteze cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale. Multi mi-au reprosat ca vreau sa fug de Justitie, desi nu e deloc asa. Tocmai de aceea ii voi solicita Presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale. Stiu ca sunt nevinovat si nu fug de Justitie. Stiu in egala masura ca acest dosar ridica prea multe semne de intrebare si nu pot sa le trec cu vederea. Ati accepta orice acuzatie, oricat de aberanta, si ani intregi de procese pentru suspiciuni inventate? Ati accepta sa vi se spuna ca ati ucis un om desi nu ati avut absolut nicio legatura cu vreuna din cauzele accidentului? Eu nu judec pe nimeni si nu doresc nimanui raul. Nici macar din culpa", sustine Gabriel Oprea in postarea lui de pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro