Gabriel Cotabita se pregateste de externare: artistul compune versuri de pe patul de spital

De cand a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias din Capitala, unde a inceput un proces complex de recuperare, Gabriel Cotabita (59 de ani) face progrese din ce in ce mai mari, atat fizic, cat si psihic, spre surprinderea familiei si a prietenilor apropiati. Gabriel Cotabita face exercitii de miscare si de vorbire Gabriel Cotabita va urma un proces lung de recuperare care poate sa dureze si un an, in prezent avand sedinte zilnice de kinetoterapie si fizioterapie, pe care le incepe la ora 09.00, imediat dupa ce ia micul dejun.

acum 67 luni (1 Jul 2015)

De cand a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias din Capitala, unde a inceput un proces complex de recuperare, Gabriel Cotabita (59 de ani) face progrese din ce in ce mai mari, atat fizic, cat si psihic, spre surprinderea familiei si a prietenilor apropiati. Compozitorul Horia Moculescu (78 de ani), care l-a vizitat recent pe artist la spital, sustine ca acesta isi doreste sa revina cat mai repede pe scena.

Potrivit ziarului "Click!", cantaretul, care a stat aproape o luna in coma in urma unui stop cardiorespirator, a inceput sa compuna versuri, are in minte melodii proprii si i-a propus lui Horia Moculescu sa compuna muzica pentru una dintre piesele pe care le pregateste. L-am vizitat zilele trecute la spital si mi-a propus un proiect in care el sa scrie versurile si eu sa compun muzica. Wilmark: "L-am chemat pe Cotabita in Vama Veche si mi-a confirmat prezenta"

Un alt apropiat al cantaretului, Willmark, a declarat intr-o emisiune televizata ca este convins de faptul ca Gabriel Cotabita isi va reveni complet. Stiu ca mai are un concert in Germania, deci are o agenda destul de incarcata", a spus Wilmark, citat de cancan.ro. Gabriel Cotabita ar putea fi externat in curand

Dupa aproape doua luni petrecute in spital, Gabriel Cotabita ar putea fi externat in curand, urmand ca la domiciliu sa beneficieze de toate cele necesare pentru a putea continua procesul de recuperare, potrivit "Libertatea".

Conform aceluiasi cotidian, cele trei fiice ale artistului au fost instruite de personalul medical pentru a sti exact ce este de facut pentru recuperarea optima a tatalui lor. Totusi, dupa ce va fi externat, Cotabita va trebui sa meraga regulat la controale medicale si sa urmeze un tratament medicamentos. Mai mult, familia artistului ia in vizor si optiunea unei recuperari peste granitele tarii, intr-o statiune balneara, in cazul in care va fi nevoie si de asa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro