Gabi Balint, deranjat ca Gigi Becali a inceput sa intre iar in direct la TV: "Il consider inferior"

Gabi Balint, deranjat ca Gigi Becali a inceput sa intre iar in direct la TV:

Intr-una dintre interventiile sale, Becali i s-a adresat lui Balint: "Antrenorii pe care i-am adus eu antreneaza acum si sunt milionari la echipe la care au castigat milioane de euro, iar alti antrenori - si sa ma scuze domnul Balint, dar acum o sa fac o mica rautate ,- daca domnul Balint stie mai bine, de ce nu castiga si el milioane din fotbal ca antrenor.

acum 65 luni (27 May 2015)

Intr-una dintre interventiile sale, Becali i s-a adresat lui Balint: "Antrenorii pe care i-am adus eu antreneaza acum si sunt milionari la echipe la care au castigat milioane de euro, iar alti antrenori - si sa ma scuze domnul Balint, dar acum o sa fac o mica rautate ,- daca domnul Balint stie mai bine, de ce nu castiga si el milioane din fotbal ca antrenor. Domnul Balint, daca era, de exemplu, la Steaua si colabora cu Becali, acum avea si el un titlu-doua de campion, participa si in cupele europene, era si la un club la care castiga 1,5 - 2 milioane de euro pe an, pentru ca asta face Becali".

Mai tarziu, Gigi Becali a dezvaluit ca i-a facut echipa lui Galca si "o sa va spun un moment in care nu castigam daca nu interveneam eu la pauza". Puteam s-o fac in emisiune dar eram pe final si oricum nu merita. Nu pot sa ma opun daca 'audienta' il cere desi sunt convins ca marea majoritate a romanilor nu-si doreste asta. Nu sunt un tip conflictual dar nici nu intorc obrazul celalalt. Mi-a fost bine fara el desi nu i-am dorit sa dispara in felul acela, pentru o perioada. Acum, daca ii raspund, va trebui sa ma cobor la nivelul temnitei si o s-o fac pentru cateva clipe. Oricum, pentru informarea lui, ii transmit ca niciodata nu l-as fi acceptat ca patron, pentru toate milioanele din lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro