Functia de conducere a lui Catalin Morosanu in Tineretul Liberal, un nou pas spre manelizarea PNL-ului

Functia de conducere a lui Catalin Morosanu in Tineretul Liberal, un nou pas spre manelizarea PNL-ului

In noua logica a PNL, ne asteptam ca organizatia de femei sa le ofere Danielei Crudu si Alinei Plugaru cate un post de prim-vicepresedinte: ambele au performat in domeniile lor de activitate, au notorietate si pot aduce o multime de voturi.

acum 89 luni (22 Jun 2016)

>

Catalin Morosanu nu este un novice in politica, el fiind promovat in functia de consilier judetean in Iasi, in urma alegerilor locale din 2012 pe listele PDL, devenit ulterior prin fuziune parte a noului PNL.

Prin comparatie, Morosanu este un personaj onorabil fata de alti tineri liberali care au detinut functii importante in partid si in structurile de conducere ale statului roman. Tudor Chiuariu, Cristian Adomnitei si Cristian David au fost reprezentanti ai noului val liberal de dupa anul 2004, care au performat in politica, primind si premiul cel mare: dosarul penal, iar in cazul lui Chiuariu o condamnare. Totusi, numirea lui Catalin Morosanu in functia de prim-vicepresedinte al organizatiei de tineret a PNL este dovada unui mod de a gandi in PNL. In noua logica a PNL, ne asteptam ca organizatia de femei sa le ofere Danielei Crudu si Alinei Plugaru cate un post de prim-vicepresedinte: ambele au performat in domeniile lor de activitate, au notorietate si pot aduce o multime de voturi.

Cu tot respectul pentru Catalin Morosanu, cred ca locul lui nu este in politica, in special in functii de conducere, ci in sala de sport, in ringul de concurs si in platourile televiziunilor la emisiunile de divertisment. Se folosesc de el pentru voturi si pentru a avea acces in functii publice si la banii bugetului. Pe langa Morosanu isi fac loc pe lista o multime de indivizi precum Chiuariu si Fenechiu. De fapt, prostia in PNL este la nivel de metastaza, a intrat adanc in trupul partidului, afectand inclusiv genele tinere, care ar fi trebuit sa regenereze, prin sange proaspat si curat, un organism bolnav. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro