FUMATUL, permis in spatiile inchise. MODIFICARILE adoptate in Senat

FUMATUL, permis in spatiile inchise. MODIFICARILE adoptate in Senat

Conform acestor amendamente, spatiul inchis va fi definit ca orice spatiu accesibil publicului sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur imprejur, cu exceptia spatiilor cu destinatie locativa.

acum 96 luni (7 Jun 2016)

Senatul a decis, marti, ca fumatul va fi permis in spatii separate, complet izolate si inscriptionate special pentru aceasta destinatie, precum si pe terase exterioare amenajate in acest scop.

Senatorii au adoptat, cu 76 voturi "pentru", doua "impotriva" si patru abtineri, proiectul de lege al Guvernului privind stabilirea conditiilor pentru fabricarea, prezentarea si vanzarea produselor din tutun, introducand si amendamente care se refera la definirea spatiului inchis in care nu se poate fuma si la posibilitatea de a se fuma in spatii separate, inscriptionate special.

Conform acestor amendamente, spatiul inchis va fi definit ca orice spatiu accesibil publicului sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur imprejur, cu exceptia spatiilor cu destinatie locativa. Spatiul inchis de la locul de munca este orice spatiu care are acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur imprejur, aflat intr-un loc de munca. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro