Frunda: Corina Cretu are experienta pentru a face fata unui post de comisar european

Frunda: Corina Cretu are experienta pentru a face fata unui post de comisar european

"Domnul Jean-Claude Juncker aduce o viziune noua, vrea ca aceasta Comisie sa lucreze mult mai apropiat de ceea ce face un Guvern national, adica pe langa presedinte, cei sase vice-presedinti care isi vor imparti pe domeniile de activitate atributiile vor lucra cu acesti presedinti de comisie si vor incerca sa adopte niste decizii care sa schimbe atitudinea, functionarea de pana acum a Comisiei Europene.

acum 65 luni (4 Sep 2014)

"Domnul Jean-Claude Juncker aduce o viziune noua, vrea ca aceasta Comisie sa lucreze mult mai apropiat de ceea ce face un Guvern national, adica pe langa presedinte, cei sase vice-presedinti care isi vor imparti pe domeniile de activitate atributiile vor lucra cu acesti presedinti de comisie si vor incerca sa adopte niste decizii care sa schimbe atitudinea, functionarea de pana acum a Comisiei Europene. In aceasta constructie in care se vrea a avea noua doamne presedinti de comisie, toata functionarea va fi diferita si eu cred ca doamna Cretu va putea sa faca fata unei asemenea provocari.

Pe de alta parte, intrebat cat de mare este riscul ca Romania sa primeasca un post de comisar european de mica anvergura, Gyorgy Frunda a raspuns ca nu este de acord "cu aceasta catalogare" si ca "la nivelul Comisiei Europene deciziile se iau in comun", de aceea fiecare portofoliu este important. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro