Frumoasa BELLA din seria Twilight a ZDROBIT INIMA BARBATILOR: Se IUBESTE cu o femeie!

Frumoasa BELLA din seria Twilight a ZDROBIT INIMA BARBATILOR: Se IUBESTE cu o femeie!

Relatia cu partenerul ei din "Twilight", Robert Pattinson, a durat cativa ani si a fost presarata cu scandaluri rasunatoare Kristen Stewart a vorbit pentru prima data despre viata ei alaturi de o persoana de acelasi sex, intr-un interviu acordat revistei Elle.

acum 94 luni (29 Jul 2016)

Relatia cu partenerul ei din "Twilight", Robert Pattinson, a durat cativa ani si a fost presarata cu scandaluri rasunatoare

Kristen Stewart a vorbit pentru prima data despre viata ei alaturi de o persoana de acelasi sex, intr-un interviu acordat revistei Elle. Actrita, in varsta de 26 de ani, si care a avut o lunga relatie cu partenerul sau din "Twilight", Robert Pattinson, inceputa in 2008, a recunoscut ca se iubeste cu producatorul Alicia Cargile. "Ne-am despartit de cateva ori si am ajuns din nou impreuna, iar de data asta mi-am spus ca In cele din urma, pot simti din nou! "M-am gandit ca de fapt, daca ascund acest aspect, acest lucru dovedeste ca nu sunt de acord intru totul cu relatia mea, sau ca mi-e rusine cu ea, asa ca a trebuit sa-mi modific modul in care am abordat aceasta problema in public. Cand ma intalneam cu un tip, ascundeam tot ce faceam, pentru ca tot ce era personal parea banal, asa ca nu-mi placea", a explicat actrita. "Noua relatie mi-a deschis orizontul, perspectivele asupra vietii si sunt cu mult mai fericita", a concluzionat ea. Citeste si:

+O actrita celebra a fost VIOLATA de legendarul Clark Gable | ... Citeste intreg articolul pe evz.ro