Frizerul roman devenit inger pazitor al sarmanilor dintr-un oras din Anglia. Gestul sau i-a impresionat pe englezi

Frizerul roman devenit inger pazitor al sarmanilor dintr-un oras din Anglia. Gestul sau i-a impresionat pe englezi

Cei mai multi erau romani, polonezi, scotieni, dar si englezi, oameni foarte de treaba, care isi cautau de lucru, sarmani, care aveau nevoie de un astfel de serviciu, insa nu si-l permiteau", a povestit Andrei Budai, pentru adevarul.ro.

acum 41 luni (22 Feb 2018)

Andrei Budai, un tanar plecat din Hunedoara pentru a-si implini visele in Anglia, a devenit ingerul pazitor al oamenilor fara adapost si al cersetorilor din orasul Portsmouth.

Din vara anului trecut, Andrei administreaza un salon de frizerie, iar de cateva saptamani a decis sa isi ofere serviciile gratuit persoanelor in nevoie, din orasul aflat in sudul Marii Britanii. Ideea i-a venit dupa ce a vazut mai multe clipuri de internet, in care alti frizeri, cei mai multi din Statele Unite ale Americii, faceau astfel de gesturi pentru oamenii strazii.

Andrei i-a vorbit preotului Marcin despre cum le-ar putea fi si el de ajutor "homeless"-ilor, iar in scurt timp la usa salonului sau din Portsmouth au inceput sa vina tot mai multi nevoiasi. Cei mai multi erau romani, polonezi, scotieni, dar si englezi, oameni foarte de treaba, care isi cautau de lucru, sarmani, care aveau nevoie de un astfel de serviciu, insa nu si-l permiteau", a povestit Andrei Budai, pentru adevarul.ro.

Povestea tanarului Andrei Budai a aparut intr-un ziar din Portmouth, in care reprezentantii bisericii relatau ca membrii comunitatatii orasului s-au aratat foarte receptivi la actiunile umanitare de sprijin a persoanelor nevoiase, al carui numar este in crestere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro