FRESH-REFRESH. Popcornul, o gustare nu prea sanatoasa

FRESH-REFRESH. Popcornul, o gustare nu prea sanatoasa

Specialistii avertizeaza ca popcorn-ul pt microunde este doar rapid si la indemana oricui dar nu si sanatos.Acum ca stim toate aceste aspecte poate ca ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de a consuma o punga de popcorn facut la microunde.

acum 101 luni (3 Sep 2014)

In pungile de floricele se regasesc chimicale care au fost corelate de mai multi specialisti cu afectiuni ca infertilitatea si cancerul la ficat, pancreas sau testicule.

Agentia de protectie a mediului inconjurator din SUA a recunoscut faptul ca acidul PFOA din pungile de floricele pt microunde are un potential carcinogenic. Diacetilul din aceste pungi de floricele este corelat si el cu cancerul si cu afectiuni ale plamanilor.

Specialistii avertizeaza ca popcorn-ul pt microunde este doar rapid si la indemana oricui dar nu si sanatos.Acum ca stim toate aceste aspecte poate ca ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de a consuma o punga de popcorn facut la microunde. Uleiul de floarea soarelui poate fi inlocuit cu uleiul de masline iar pentru si mai mult gust se poate adauga praf de usturoi, sare, boia, piper, chili etc. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro