Frauda penala care-i lasa pe elevi fara manuale. Miercuri, in Romania libera, exclusiv print

"Romania libera" iti ofera, miercuri, 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, dar si un supliment special de mica publicitate. Ultimele date disponibile arata ca de la lansare pana la finalul acestui program, 25.000 de persoane beneficiasera de tichetul de 6500 de lei.

acum 73 luni (20 Dec 2016)

"Romania libera" iti ofera, miercuri, 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, dar si un supliment special de mica publicitate. Cumpara editia de print de la chioscurile de ziare si poti citi:

Exclusiv. Frauda penala care-i lasa pe elevi fara manuale

Institutia responsabila cu furnizarea de manuale in scoli este in colaps financiar. Centrul National de Evaluare si Examinare are de returnat Uniunii Europene si statului roman 16 milioane de lei, dupa ce a facut praf patru proiecte europene. Pericolul cel mai mare este ca Centrul National de Evaluare si Examinare sa nu poata livra manuale elevilor. Proiectele vizau activitati referitoare la curriculum-ul scolar si baze de date ale examenelor si evaluarilor nationale din preuniversitar. Verificarile autoritatilor POSDRU romanesti au aratat ca nici un leu din cele 16 milioane de lei deja cheltuite de catre Centrul National de Evaluare si Examinare nu a fost validat ca plata corecta. Judecatorul Dorel, repartizat din pix, in baza unei hotarari CSM abrogate

Arestarea lui Alexander Adamescu a fost decisa de catre un judecator repartizat ilegal in dosar.

Lunea neagra care a zguduit Berlin, Zurich si Ankara

Un barbat cu un camion a intrat in piata de Craciun din Berlin, un altul a tras focuri de arma intr-un centru islamic din Zurich, iar al treilea l-a ucis pe ambasadorul Rusiei la Ankara.

Articole pe care nu trebuie sa le pierzi

Cum vor fi ridicate masinile parcate ilegal

Masinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate doar de administratia publica locala sau de administratorul drumului public, dar numai prin dispozitie scrisa a politistilor si numai dupa ce acestia l-au amendat pe sofer.

Multe produse alimentare pe baza de carne vandute in aceasta perioada nu sunt etichetate corespunzator sau nu contin ingredientele specifice denumirii traditionale a alimentelor ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro