Fratii Stoica si Radu Tudor (TVR) au impartit daruri pentru copiii dintr-un centru de plasament

Fratii Stoica si Radu Tudor (TVR) au impartit daruri pentru copiii dintr-un centru de plasament

In preajma Pastelui, luptatorii de talie mondiala Andrei si Bogdan Stoica, impreuna cu prezentatorul Stirilor TVR, Radu Tudor, s-au alaturat campaniei umanitare "Imbraca un copil de Paste", realizata de Asociatia Fight for Life Charity, si au oferit haine noi celor 60 de copii din Centrul de Plasament "Robin Hood" din Bucuresti. In ultimii trei ani, Asociatia Fight for Life Charity a derulat mai multe campanii de oferire de cadouri si de surprize pentru copiii de la "Robin Hood".

acum 55 luni (28 Apr 2016)

In preajma Pastelui, luptatorii de talie mondiala Andrei si Bogdan Stoica, impreuna cu prezentatorul Stirilor TVR, Radu Tudor, s-au alaturat campaniei umanitare "Imbraca un copil de Paste", realizata de Asociatia Fight for Life Charity, si au oferit haine noi celor 60 de copii din Centrul de Plasament "Robin Hood" din Bucuresti. Campania "Imbraca un copil de Paste" a fost derulata de Asociatia Fight for Life Charity pe reteaua de socializare Facebook, unde a fost publicata o lista cu marimile celor 60 de copii.

In nici 48 de ore, romani din tara si din strainatate s-au oferit sa imbrace si sa incalte cate un copil. In campanie s-au inscris 50 de persoane care au cumparat haine, incaltaminte, jucarii si dulciuri pentru cei 60 de copii. La ultima vizita la Robin Hood, cand le-am oferit cadouri de Craciun, multi dintre ei ne-au spus ca vor sa-i cunoasca pe Fratii Stoica. Si cum cei trei lupatori sunt ambasadori ai asociatiei noastre si au fost alaturi de noi la aproape toate actiunie caritabile, i-am invitat sa petreaca o zi alaturi de copii", a declarat Otilia Caloian, Vice-Presedintele Asociatiei Fight for Life Charity. S-au jucat alaturi de ei, le-au impartit cadourile alaturi de voluntarii Fight for Life Charity si chiar i-au invatat pe copii cateva tehnici de auto-aparare. "Si eu am doi copii si realizez ca dragostea si grija parinteasca sunt cele mai mari daruri pe care le pot primi niste copii. Fie ca am donat hrana si materiale de constructii sinistratilor de la inundatii sau ca le-am oferit medicamente si cadouri copiilor bolnavi de cancer, cu drag am raspuns prezent la orice initiativa", a declarat campionul mondial, Andrei Stoica. Totodata, cei doi campioni au insistat asupra faptului ca violenta nu este buna si ca nu trebuie sa apeleze la pumni decat daca fac un sport de contact. Am intalnit aici baieti care fac fotbal de performanta si care spera sa ajunga fotbalisti consacrati, sa poata avea un trai decent. Cel mai mult m-a impresionat Cristina, ... Citeste intreg articolul pe evz.ro