Fratele cantaretului Lucian Dragan a murit intr-un accident de masina. La volan se afla un politist

"Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, in afara localitatii Chisineu Cris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in afara partii carosabile si intrand intr-un copac.

acum 79 luni (14 Aug 2017)

Accidentul a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02:00, la intrarea in orasul aradean Chisineu Cris dinspre Oradea.

Cristian Dragan, avea 47 de ani, si este fratele cantaretului de muzica populara Lucian Dragan. Din primele cercetari se arata ca soferul, un angajat al IPJ a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand cu autoturismul intr-un copac.

"Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, in afara localitatii Chisineu Cris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in afara partii carosabile si intrand intr-un copac. Se continua cercetarile, in cauza fiind intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa", a declarat inspectorul principal de politie, Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

Lucian Dragan a fost a Facebook un mesaj prin care anunta moartea fratelui: "Cu durere in suflet, azi fratele meu Cristian Dragan ne-a parasit pentru totdeauna intr-un tragic accident de circulatie.

Pagina s-a umplut de mesaje de condoleante. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro