Franta va "accentua ritmul" patrularilor aeriene deasupra Irakului

Franta va

"Noi ii furnizam mijloace de a actiona", a precizat Jean-Yves La Drian, evitand sa spuna daca Parisul intentoneaza sa-si extinda loviturile aeriene in Siria, asa cum il preseaza Washingtonul, care conduce coalitia impotriva Statului Islamic.

acum 104 luni (6 Oct 2014)

Grupul SI "nu mai este un grup terorist, ci o cvasiarmata terorista, el are 20.000. 25.000, 30.000 de combatanti bine inarmati", a declarat Jean-Yves La Drian, intr-o emisiune la radio. "Ne vom accentua ritmul patrulelor", a adaugat ministrul francez al Apararii, precizand ca, "cu noua avioane Rafale in zona, putem face doua patrulari zilnic", potrivit Agerpres.

Referitor la eventuale lovituri in Siria, ministrul a precizat ca '"actiunea noastra in Siria continua" cu un ajutor acordat Armatei siriene libere.

"Noi ii furnizam mijloace de a actiona", a precizat Jean-Yves La Drian, evitand sa spuna daca Parisul intentoneaza sa-si extinda loviturile aeriene in Siria, asa cum il preseaza Washingtonul, care conduce coalitia impotriva Statului Islamic. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro