Franta este in stare de SOC. Doi copii francezi filmati de ISIS in timp ce EXECUTAU prizonieri sirieni | GALERIE FOTO si VIDEO

Franta este in stare de SOC. Doi copii francezi filmati de ISIS in timp ce EXECUTAU prizonieri sirieni | GALERIE FOTO si VIDEO

O inregistrare video difuzata de gruparea terorista Statul Islamic in care apar doi copii francezi care executa prizonieri sirieni, a pus pe jar autoritatile franceze care au deschis o ancheta in acest caz.

acum 73 luni (17 May 2016)

O inregistrare video difuzata de gruparea terorista Statul Islamic in care apar doi copii francezi care executa prizonieri sirieni, a pus pe jar autoritatile franceze care au deschis o ancheta in acest caz. In el apare un adolescent care afirma ca a trait in Franta si este "fiul unui combatant francez mort ca martir" si un alt baiat mai tanar.

"Identitatea lor nu a fost stabilita in acest stadiu si nationalitatea nu este confirmata", a declarat o sursa apropiata anchetei.

Ancheta a fost deschisa duminica pentru apologia terorismului, asasinate in banda organizata si asociere criminala in legatura cu o organizatie terorista.

Francezii isi fac cele mai negre scenarii, in contextul in care atentatele care au avut loc la Paris pe 13 noiembrie 2015, au facut mai bine de o suta de victime. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro