Francois Fillon spune ca Franta are nevoie de cote de imigratie

Francois Fillon spune ca Franta are nevoie de cote de imigratie

Subliniindu-si propunerile, fostul prim-ministru a declarat ca doreste ca parlamentul sa adopte cote anuale care limiteaza numarul de straini admisi in tara in functie de nevoile economice si de capacitatea de a se integra, o miscare care, a spus el, ar descuraja familii intregi sa vina in Franta. Indemnand Uniunea Europeana sa inaspreasca politica in materie de azil si imigratie pentru a contracara amenintarile venite din partea militantilor islamisti, el a spus ca va reduce timpul de procesare a solicitarilor de azil si va creste perioada de sedere a imigrantilor ilegali in centrele de detentie.

acum 81 luni (12 Jan 2017)

Imigratia si securitatea sunt aspecte cheie in campania pentru votul prezidential din acest an, liderul Frontului National, Marine Le Pen, promitand sa fie dura cu imigratia, islamul radical si pentru a iesi din spatiul fara frontiere al UE. Este o natiune care are dreptul de a alege cine poate sa i se alature si un drept ca strainii sa accepte regulile si obiceiurile sale", a declarat Fillon la un miting la care au participat circa 2.000 sustinatori.

Subliniindu-si propunerile, fostul prim-ministru a declarat ca doreste ca parlamentul sa adopte cote anuale care limiteaza numarul de straini admisi in tara in functie de nevoile economice si de capacitatea de a se integra, o miscare care, a spus el, ar descuraja familii intregi sa vina in Franta.

"Avem sase milioane de someri si aproape noua milioane de oameni saraci.

El a spus ca va refuza, de asemenea, beneficii sociale imigrantilor care au resedinta legala in Franta de mai putin de doi ani.

Indemnand Uniunea Europeana sa inaspreasca politica in materie de azil si imigratie pentru a contracara amenintarile venite din partea militantilor islamisti, el a spus ca va reduce timpul de procesare a solicitarilor de azil si va creste perioada de sedere a imigrantilor ilegali in centrele de detentie.

Ajutorul pentru dezvoltare si alocarea vizelor vor depinde de situatia in care imigrantii ilegali vor fi preluati inapoi de tara lor de origine, a spus el.

Fillon, care a vorbit la Nisa, unde 86 de persoane au fost ucise in iulie intr-un atac de camion revendicat de Statul Islamic, nu a sustinut o iesire din zona Schengen a UE.

Cu toate acestea, el a subliniat faptul ca atacurile din Europa, cel mai recent avand loc in Berlin unde agresorul a putut sa calatoreasca cu usurinta peste continent inainte de a fi impuscat, a aratat ca Schengen trebuie sa fie revizuit.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro