FOTO:Tatal lui Kim Kardashian, aparitie controversata pe coperta Vanity Fair

Bruce Jenner, tatal vitreg al vedetei Kim Kardashian, a realizat o controversata sedinta foto ca femeie pentru revista Vanity Fair, dupa ce, in urma cu o luna, a recunoscut ca este transexual si a facut o interventie chirurgicala la fata pentru a avea niste trasaturi mai feminine. Bruce Jenner, in varsta de 65 de ani, a dezvaluit ca se simte femeie intr-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, intr-o emisiune produsa de postul ABC. Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenti atleti americani din anii 1970 dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborat recordul mondial de puncte in proba de decatlon.

acum 62 luni (1 Jun 2015)

Bruce Jenner, tatal vitreg al vedetei Kim Kardashian, a realizat o controversata sedinta foto ca femeie pentru revista Vanity Fair, dupa ce, in urma cu o luna, a recunoscut ca este transexual si a facut o interventie chirurgicala la fata pentru a avea niste trasaturi mai feminine.

Bruce Jenner, in varsta de 65 de ani, a dezvaluit ca se simte femeie intr-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, intr-o emisiune produsa de postul ABC. Unii pot sa ma considere un barbat macho, dar inima si sufletul meu, ca de altfel tot ceea ce fac in viata, fac parte din persoana mea, iar acea parte feminina face parte din fiinta mea.

Cunoscut de generatiile mai tinere in calitate de "patriarh" al familiei Kardashian, Bruce Jenner a acceptat sa apara in emisiunea "20/20" a postului ABC pentru a pune capat numeroaselor zvonuri si speculatii care au circulat in ultimele luni despre transformarea sa in femeie.

Anuntul facut de Bruce Jenner a coincis cu o crestere in mediatizare de care se bucura persoanele transgender in societatea americana.

Bruce Jenner a spus ca a asteptat atat de multi ani inainte de a face acest anunt, intrucat nu a dorit sa ii dezamageasca pe oameni.

De trei ori casatorit si divortat tot de atatea ori, Bruce Jenner este tatal biologic pentru sase copii si tatal adoptiv pentru alti patru.

Primele doua sotii ale sale - Chrystie Crownover si Linda Thompson - i-au transmis lui Bruce Jenner mesaje de sprijin, prin intermediul prezentatoarei Diane Sawyer.

Unul dintre cele mai dificile momente pentru Jenner a avut loc in urma cu 19 luni, atunci cand jurnalistii americani l-au urmarit in timp ce se indrepta spre o clinica medicala unde urma sa suporte o condrolaringoplastie, o interventie chirurgicala suportata de persoanele transgender pentru corectarea dimensiunilor marului lui Adam. In acel moment, Bruce Jenner spune ca a avut ganduri suicidare, intrucat dorea sa scape de presiun... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro