Fotografiile protestului prin lectura de la Sibiu au devenit virale

Fotografiile protestului prin lectura de la Sibiu au devenit virale

Postate pe pagina ei, si pe alte grupuri Facebook din Sibiu, albumul foto a fost distribuit de peste 2.200 de ori in primele 20 de ore de la postare.

acum 73 luni (13 Feb 2017)

Iata cum rezista cititorii din Sibiu", este unul din ultimele mesaje postate la albumul foto publicat pe Facebook de Silvana Armat, unul din fotografii care au urmarit ineditul protest organizat cu aviz de la Primaria Sibiu. Imediat dupa pranzul zilei de duminica, peste 300 de sibieni au venit cu diferite titluri, cu scaune si paturi (a fost un vant destul de puternic) pentru a protesta in liniste, prin lectura, impotriva Guvernului Grindeanu.

Postate pe pagina ei, si pe alte grupuri Facebook din Sibiu, albumul foto a fost distribuit de peste 2.200 de ori in primele 20 de ore de la postare. Oamenii au fost foarte deschisi, am vazut si multe fete pe care le-am zarit si la protestele de seara. Si multi au venit insotiti de copii, pentru a-i educa intr-un spirit civic", spune Silvana Armat, ale carei fotografii s-au viralizat.

Mesajele celor care au raspandit prin intermediul retelelor imaginile sunt din toata tara, dar si din strainatate "Asa de frumos! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro